top of page

Çiçek sepeti mi Yerel çiçekçi mi ?

Güncelleme tarihi: 2 Şub

Çiçek siparişi tercihlerinizde özellikle Bir konuya dikkat çekmek istiyoruz.

Yozgat'taki yerel bir çiçekçinin doğrudan sipariş alarak kendi adına teslimat yapması, aracı bir kurumun devreye girmemesi anlamına gelir.

Bu yöntem, çiçek sepetim gibi aracı bir kurumun kullanılmasıyla karşılaştırıldığında birkaç dezavantaja sahiptir. Ve bir çok konuda şikayetler gelmektedir.


 


Bunları 3 başlıkta özetleyecek olursak


  1. İlk olarak, çiçek sepetim gibi aracı bir kurum kullanıldığında, kurum sipariş miktarına göre bir komisyon alırken, doğrudan hizmet veren bir çiçekçi bu komisyon ödemez. Bu nedenle, müşteriler doğrudan hizmet veren çiçekçiden daha uygun fiyatlarla çiçek siparişi verebilirler.

  2. İkinci dezavantaj ise doğrudan hizmet veren bir çiçekçinin daha kaliteli bir hizmet sunabilmesidir. Çiçek sepetim gibi aracı bir kurum, siparişleri çiçekçilere iletmektedir ve bu süreçte iletişim problemleri veya yanlış teslimatlar yaşanabilmektedir. Ancak doğrudan hizmet veren bir çiçekçi, siparişleri doğrudan alır ve kendisi teslim eder. Bu sayede, müşterilere daha doğru ve kaliteli hizmet sunulması mümkün olur.

  3. Üçüncü olarak, doğrudan hizmet veren bir çiçekçi, müşteriye doğrudan sorumludur. Bu, siparişin daha hızlı ve daha kısa bir sürede tamamlanmasını sağlar. Çiçek sepetim gibi aracı bir kurum kullanıldığında ise siparişin iletildiği çiçekçi, İletişim problemleri veya yoğunluk nedeniyle teslimat süresini etkileyebilir.


Bu nedenlerle, örneğin Yozgat'taki bir çiçekçiye çiçek siparişi verilecekse, doğrudan hizmet veren ve ayrıca komisyon ödemeyen bir çiçekçi tercih edilebilir.

Bu şekilde, daha uygun fiyatlarla daha kaliteli bir hizmet almak mümkün olur.

31 görüntüleme2 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page